Du tillhör mig

21:58

Titel: Du tillhör mig (Killing me Softly)
Författare: Nicci French
Antal sidor: 327
Passar bäst för: Från kanske 17 och uppåt.
Handling: Alice har aldrig sett honom förut, men blir direkt förälskad i Adam och hans blå ögon när dom går förbi varandra över ett övergångställe i London. När hon har slutat efter jobbet står Adam där och väntar på henne, och hon följer ned honom hem. Men det är inte bara en förälskelse, utan hon väljer att lämna sitt trygga samboliv för att flytta ihop med Adam, som hon bara har känt i några veckor. Alice umgås så mycket med Adam att hon tappar kontakten med alla sina vänner, och även med sin familj.
Adam är väldigt motvillig när det gäller att berätta om sina föredetta flickvänner. När Alice börjar gräva på egen hand upptäcker hon att alla som har lämnat honom har försvunnit helt spårlöst. Det kärleksfyllda, passionerade förhållande hon haft med Adam börjar snart förvandlas till en mardröm.
Egna tankar: Jag hatar sliskiga kärleksromaner. Det är nästan det enda jag inte läser. Ni vet, typ Harlequin-romaner, den typen. När jag läste på baksidan av den här boken lät den så himla bra. Men när jag började läsa blev jag så besviken. Hela första halvan av boken är typ som en enda lång sliskig kärleksroman där hon har svårt för att välja vilken kille hon vill ha. Men däremot den andra halvan var riktigt spännande och bra! När jag var nära slutet så hade jag svårt för att sluta läsa! Men eftersom början inte var så jättebra så tänker jag ge den en trea som helhet. Och det kanske är lite generöst. Den är nog snarare en 2,5:a.
Jag vill också läsa: Jag har inte läst något annat av Nicci French, men jag känner mig riktigt sugen på att läsa Var är min dotter?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg