När jag hör din röst (New Moon)

18:08

Titel: När jag hör din röst
Orginaltitel: New Moon
Författare: Stephenie Meyer
Antal sidor: 452
Passar bäst för:
Ungdomar och unga vuxna mellan 14-25 år
Handling: Det här är den andra delen i Twilight-serien, där man får träffa Bella Swan som blir handlöst förälskad i Edward som är en vampyr. I den här boken har Edward och hans familj bestämt sig för att lämna den lilla staden Forks, dels för att sätta Bella i säkerhet, och dels för att det helt enkelt börjar bli dags för dom att röra på sig. Bella blir förkrossad, och går runt som i dvala i flera månader, innan hon börjar umgås med Jacob Black, hennes pappas bästa väns son som lever i ett indianreservat. Bella inser snart vilken monstermagnet hon är, då hon lyckas lista ut att Jacob inte heller är en vanlig människa, utan en varulv.
Egna tankar: Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag inte tyckte så jättebra om Twilight, och jag kan tala om att det blir knappt bättre. När jag hör din röst är inte fullt lika seg som den första boken, men jag tycker fortfarande inte att den är fantastiskt bra. Jag tycker fortfarande att den känns något seg, och har därför bestämt mig för att ta en paus från serien för att läsa lite andra böcker. Till skillnad från mina systrar så tycker j
ag att det är ganska skönt att Edward försvinner ur boken ett tag, för berättelsen blir lite råare, och inte lika pluttinuttig. Det blir liksom lite ändring och lite nivåer, vilket gör serien i sig intressantare. Den här boken valde jag också att läsa på svenska, eftersom jag tänkte att även det kunde bidra till att boken kändes seg.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg