Jag är din flickvän nu

14:07

Titel: Jag är din flickvän nu
Författare: Nina Hemmingsson
Antal sidor: 126
Passar bäst för: Främst kvinnor (igenkänningshumor), men även för pojkvänner och äkta makar som lever nära någon kvinna, och känner igen hennes beteende
Handling: Det här är ett seriealbum med korta serier, och några stycken ”enrutingar”. Nina Hemmingssons serier handlar om en kvinna med typiska kvinnliga egenskaper, men förstärka till en psykisk störning.
Egna tankar: Jag känner verkligen igen mig i väldigt mycket utav det huvudpersonen, som följer med i olika berättelsen genom hela albumet, tycker och tänker. Mycket utav sakerna tänker i alla fall jag mig som typiskt kvinnliga (med risk för att låta politiskt inkorrekt). Till exempel att hon klagar över övervikt, orakade ben, tröstäter och har allmänt dålig självkänsla, vilket tyvärr verkar vara ganska vanligt bland kvinnor idag. Det här är igenkänningshumor av högsta klass! Jag vet inte som gör det här bättre och mer unikt än Nina Hemmingsson!


Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg