Så länge vi båda andas

17:43

Titel: Så länge vi båda andas (Orginaltitel: Breaking Dawn)
Författare: Stephenie Meyer
Antal sidor: 554
Passar bäst för: Ungdomar och unga vuxna mellan 14-25 år

Handling:
Bella har gått med på att gifta sig med Edward, trots att hon är totalt emot bröllop. Smekmånad får ett abrupt avslut när Bella upptäcker något som ingen i familjen Cullen trodde kunde hända. Bella är gravid med Edwards barn, och barnet växer i en makalös takt! Bella vägrar göra sig av med barnet, och får medhåll från Rosalie - ett beslut som får förödande konsekvenser för alla inblandade.

Egna tankar:
Jag tycker att boken är väldigt ojämn. Början är faktiskt inte alls speciellt bra, kanske en trea. Inte förrän långt efter mitten på boken går den upp på en femma. Jag vet inte riktigt om jag tycker att den här är bättre eller lika bra som den tredje boken - Eclipse/Ljudet av ditt hjärta.

Jag kommer hur som helst sakna den här världen. Det kändes så sorgligt när den var slut att jag faktiskt grät lite. Det här är den enda utav Twilight-böckerna som faktiskt har fått mig att börja gråta. I slutet grät jag av spänning, till råga på allt när jag satt på bussen... Nu gråter jag för att det är slut. Jag kommer sakna hela familjen Cullen som har blivit lite som mina vänner under Twilight-tiden. Under den tredje delen i boken - när Bella berättade - snurrade hela mitt liv kring boken, och alla händelser i verkliga livet kunde jag jämföra med Twilight.

Men ja, det känns väldigt sorgligt. Twilight no more.


Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg