Minnen av John Lennon

12:39


Titel: Minnen av John Lennon
Författare: Yoko Ono
Antal sidor: 318
Passar bäst för: Alla John Lennon-fans!


Boken innehåller texter, samlade av Yoko Ono, och skrivna av kända (och för mig okända) personer. Mick Jagger, Elton John, Iggy Pop, Jerry Lee Lewis, Alicia Keys, Pete Townsend, Bono, Chuck Berry och Jello Biafra är bara några utav dem som har varit med och skrivit. Texterna handlar om författarnas möten med John Lennon, och vad John Lennon och hans musik har betytt för dem.

John Lennon har aldrig varit min favorit-beatle. Paul skriver faktiskt bättre låtar, och ärligt talat har jag inte direkt varit speciellt insatt i deras personligheter. Det är lustigt, den vill få mig att gråta. Hela tiden. När dom berättar om när dom lyssnade på radion, och alla ringde in och grät för att John Lennon var död, så känner jag lite att jag hade velat vara där och dela den sorgen med dom. John Lennon dog 12 år innan jag föddes. Och det enda som lever idag är minnena av en fantastisk person.


Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg