Känn pulsen slå

20:36

Titel: Känn pulsen slå
Författare: Berny Pålsson
Antal sidor: 253

Boken handlar om Berny själv som har en dubbeldiagnos. Hon är både schizofren, och blandmissbrukare. Boken handlar om hennes väg ut genom missbruket som inte bara hindras av abstinens, utan dessutom av ångest och psykoser.

Berny är nog idag en utav Sveriges kändaste unga tjejer med psykisk störning. Hon blev känd efter hennes första bok Vingklippt Ängel, där man fick följa med henne in på behandlingshem och psykkliniker, och hur hon kastas fram och tillbaka i samhället.

Jag tycker att hennes andra bok var ganska lik den första, men betydligt bättre. Den andra är mer traggel, och den här är mer historia, eller vad man ska säga. Nu var det ju dock ett tag sen jag läste Vingklippt Ängel - så pass länge att den här bloggen inte fanns då. Då brukade jag inte heller skriva ner vilka böcker jag läst, eller något om vad jag tyckte, så det kan hända att mitt minne sviktar lite. Jag tycker dessutom, att om man inte har lust att läsa Vingklippt Ängel, så kan man läsa bara den här, men jag råder er till att läsa den först!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg