En vampyrs bekännelse

22:19

Titel: En vampyrs bekännelse
Författare: Anne Rice
Antal sidor: 314

Det är kväll i San Francisco och vampyren tar kontakt med en journalist för att berätta sitt livs historia. Historien är - såklart, det är inte alla vampyrer som väljer att berätta sitt livs historia - väldigt häpnadsväckande, och handlar om kärlek, ondska och förtvivlan.

Ja, jag har ju skrivit otaliga gånger om hur mycket jag ogillar böcker som inte har något tydligt mål, och det tycker inte jag att den här boken har. Däremot så tyckte jag ändå att den var ganska bra. Den har ett lätt och flytande språk som bara går på. Storyn flyter också, även om jag tyckte att den var ganska seg ibland.

(Och Blogger verkar inte riktigt vilja fungera just nu, så jag kan inte ladda upp en betygbild, så jag skriver betyget här istället!)

Betyg: 3/5

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg