Andra kvinnor

23:43

Titel: Andra kvinnor
Författare: Kirsty Crawford
Antal Sidor:  330


Bella absolut inte flytta till landet. Hon älskar att bo i London! Trots det ger hon med sig när hennes man föreslår att flytta till landet, eftersom det är hans högsta dröm. Tillsammans med sina två barn flyttar de till ett gammalt hus på engelska landsbygden. Där finns änkan Jane som kämpar för att kunna ha kvar sitt gamla hus. Där finns också Sam, som skulle kunna ses som Janes raka motsats. Sam jobbar inte, utan lever på sin man. De lever överflödigt och det enda Sam kämpar för är att se perfekt ut. Snart vävs Bellas, Sams och Janes liv ihop, och många hemligheter dras upp till ytan.

Det som jag tycker bäst om med den här boken är den lantliga miljön. När jag blundar kan jag se husen, fälten och skogen framför mig. Andra chicklit-böcker brukar utspela sig i storstan, men den engelska landsbygden är en perfekt miljö för den här boken.

Berättelsen berättar egentligen sig självt, och man behöver bara sitta ner och läsa. Inte tänka efter, ingenting. Den är med andra ord inte speciellt krånglig, och passar därmed utmärkt för övervarma sommardagar!
Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg