En oväntad semester

00:46

Titel: En oväntad semester
Författare: Marian Keyes
Antal Sidor:  534

Rachel lever det häftiga livet i New York, med partyn alkohol och droger. En natt råkar hon ta en överdos och hamnar på sjukhus. Hennes familj tvingar henne att flytta till ett behandlingshem hemma på Irland. Rachel går motvilligt med på det - vaddå, hon är ju inte knarkare - men bestämmer sig för att se det som en gratis semester. Och på behandlingshem finns ju massor av kädisar! För att inte tala om alla lerbad, bastubad och massage hon kommer få! Men ingenting blir som Rachel tänkt sig.

Jag har börjat på flera Marian Keyes-böcker tidigare, men av någon anledning aldrig läst klart dem. Nu är alltså min Keyes-oskuld tagen, och det var ett mycket trevligt första tillfälle! Keyes lyckas smyga in en hel del visdomsord i berättelsen, och när jag är klar så upptäcker jag att jag faktiskt lärt mig något! Det här är ju chicklit i allra bästa form! Mysböcker som inte är kärlekssliskiga, utan bara fina och gosiga. Mycket trevlig bok!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg