Mina månadsböcker har kommit!

01:21

Månadsböckerna har kommit, den här månaden också. Den här månaden har jag utan krångel fått alla de böcker jag ville ha! Är jättenöjd! Vad många inte vet är att jag sällan läser baksidan på böckerna/recensioner eller om böckerna. Det jag oftast bedömer på är hur framsidan ser ut. Och det kan ju bära eller brista... Ibland kan böcker med killersnygga omslag vara jättedåliga, och ibland fina man guldkorn bland de "fula" böckerna också. Det är väl inte av en svaghet hos mig, men jag har väldigt svårt för att läsa baksidetexter för att jag helt enkelt är för otålig. Dessutom har jag svårt för att läsa längre texter på datorn, och läser sällan tidningar där det brukar vara bokrecensioner (händer väl någon gång ibland att jag läser DN, men då vi inte har någon morgontidning hemma blir det oftast Metro på väg till skolan). Sen om det är kända författare så brukar jag gå på det också.

De tre böckerna jag fick den här månaden är en bok som jag endast bedömde på framsidan, en bok där jag gick på författarnamnet (då boken även är en självbiografi) och en bok där jag faktiskt läste baksidetexten, då jag inte riktigt förstod vad den handlade om över huvud taget av att titta på framsidan bara.

Framsideboken:


Baksideboken:


Namnboken:

Alla bilder är klickbara!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg