Den här månadens böcker

13:38

Den ena utav de böcker jag valt den här månaden (Darling Jim) hann ta slut innan jag fick någon, och förlaget har inte bestämt sig för att trycka upp fler, så då fick jag en annan bok. Jag blev jättebesviken, eftersom jag verkligen sett fram emot att läsa den boken, och skulle ha valt en helt annan än den jag fick istället... Den jag fick har gått att välja på flera gånger, men eftersom jag tycker att den verkat tråkig har jag varit noga med att inte välja den. Därför blev jag till en början väldigt missnöjd. Senare såg jag att en tjej på mitt jobb höll på att läsa den, och hon sa att den var bra, så jag bestämde mig för att ge den en chans i alla fall. Så jag behöll den, så får vi se vad jag tycker om den! Dessa två var det jag fick. Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann är den jag inte ville ha. Som vanligt är bilderna klickbara, och du kommer direkt till boken på Adlibris!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg