Månadsböcker!

12:37

Nu har jag precis valt mina två månadsböcker från pocketklubben! Vilka det blir får ni se när dom kommer ;) Passade även på att beställa hem de tre Camilla Läckberg-böcker vi inte har hemma (Predikanten, Tyskungen och Isprinsessan), så nu har jag väl inte direkt någon anledning till att undvika Camilla Läckberg längre. Jag gillar inte saker som det blir en hype runt, utan jag tycker om att ha saker för mig själv. Det är nog faktiskt en utav grejerna med Twilight, varför jag inte gillar böckerna. Sen är de ju inte fanatiskt bra heller... Snart kommer två böcker jag hunnit läsa efter Slash, och som sagt tänker jag också visa vilka böcker jag fick från Pocketklubben den här månaden! Jag tänkte även visa hur min önskelista ser ut, så häng kvar! :)

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg