Men mest av allt vill jag hångla med någon - Linda Skugges dagbok 91-93

12:16

Titel: Men mest av allt vill jag hångla med någon - Linda Skugges dagbok 91-93
Författare: Linda Skugge
Antal sidor: 320
Läs också: Andra dagböcker

Linda bestämmer sig för att hon ska bli den där coola innetjejen. Hon ska alltid veta vad som ska sägas, alltid klä sig snyggast och viktigast av allt - hon ska ha sex.
Det här är alltså Linda Skugges dagbok från sista året i gymnasiet och åren därefter. Hon berättar om fester, skolan, kärlek och jobbet på Ultra och Expressen.

Jag har ju flera gånger skrivit om hur mycket jag ogillar dagböcker, eftersom det inte "händer" något. Det finns inget mål med berättelsen. Den här boken får mig dock att svälj orden, för den är galet bra! I den här dagboken finns egentligen inget tydligt mål, men helt klart en resa. Och som bekant är ju resan oftast viktigare än målet.

Jag är inte direkt något stort fan utav Linda Skugger - ärligt talat kan jag inte ens påminna mig om att jag läst något utav henne tidigare - men jag finner ändå boken intressant. Jag kan relatera till hennes problem och känna igen mig, och ibland räcker det för att man ska tycka om en bok.

//Svartlava

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg