Ny skribent på bloggen: Frida

18:21

Hej hej hej!
Jag är en av de nya skribenterna på den här bloggen och jag heter alltså Frida. Jag är 25 år och bor i Stockholm, i världens minsta lägenhet med min sambo och alldeles för många handväskor. Jag älskar både att läsa och skriva, så mig kommer ni nog få se mycket av här framöver. Min drug of choice är chicklit, jag kan inte få nog hur många märkeskåta innerstadsbrudar jag än läser om. Men jag läser också deckare, lite populärvetenskap och såna där riktiga, vidriga historier om typ barn som växt upp i dynga och blivit sparkade till sömns varje kväll. Jag köper mycket böcker second hand så det är inte alltid jag kommer med de fräschaste titlarna, men det finns något bra med det också - då kan ni köpa mina bästa boktips på rea. Vi hörs och ses på bloggen!

/Frida

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg