Senaste boktillskotten

12:21

Jag har som vanligt fått mina månadsböcker för ett tag sen, men även lite andra böcker att fått ett nytt hem i min bokhylla! Två utav böckerna köptes second hand på Myrorna i Skärholmen, båda två inbundna. En fick jag hemskickad som bonusbok utav VD:n för företaget som äger Pocketklubben efter att ha bloggat om att jag inte fått den bok jag ville ha! De andra två är månadens böcker. Tyvärr så har vi också tagit de beslutet nu att gå ur Pocketklubben, eftersom vi har så mycket böcker hemma som varken jag eller mamma har hunnit läsa än. Sad but true! Nu till böckerna! Hittade tyvärr ingen bild eller någonstans där de sålde den ena second hand-boken, och är osäker på vad den heter, så jag tar det när jag kommer hem istället!

Från Myrorna:


Bonusbok:
Månadsböcker:


//Svartlava

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. "darling jim" kan jag starkt rekommendera!
    den är en bok man har svårt att lägga ifrån sig när man väl har börjat!
    men första kapitlet kan var lite små seg i början!

    SvaraRadera
  2. Jag har börjat läsa den nu, och den är riktigt bra! Började igår, och har läst ca 140 sidor. Tycker också att den kanske var lite seg i början, men nu är den sjukt bra!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg