Kommande böcker

22:46

Mitt favoritband har sen jag gick i andra klass varit Red Hot Chili Peppers, när min pappa spelade dom på högsta volym i bilen. Jag tog till mig musiken enormt mycket, och gjorde den till min egen. Sen dess har bandet alltid funnits i mitt liv, trots att jag har gått igenom ganska stora förändringar i musiksmak. Genom vanlig pop, till hiphop och r&b, till hårdrock, till punk, tillbaka till hårdrock, till emo, till indiepop, till allt. Genom alla dessa förändringar har Red Hot Chili Peppers varit min grundstomme som jag alltid kommit tillbaka till när jag varit ledsen, eller behövt en lyssnande vän.

Därför blev jag galet glad när jag såg att Scar Tissue äntligen, äntligen kommer på pocket. Jag ogillar starkt inbundna böcker - till största del för att dom inte går ner i min favoritväska, och därmed är opraktiska att släpa på.

Scar Tissue är inte den enda efterlängtade bok som kommer på pocket nu snart! På min bevakningslista hittar ni även Vad är konst II? av Ernst Billgren och Utrensning av Sofi Oksanen. Historien om hur jag hittade till Sofi Oksanen får jag berätta en annan gång, för den är lite smålustig. Hursom så ligger även hennes Baby Jane och väntar på att de andra böckerna ska komma in så jag kan skicka iväg beställning, samt boken Det som ska sonas.

Vilka böcker ser ni fram emot framöver?

//Svartlava

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg