Dag 04 - Favoritbok i din favoritserie

14:39

Oj, oj, oj. Det här blir riktigt, riktigt svår. Jag vet helt klart vilken jag tycker är den sämsta boken i serien: Harry Potter and the Order of the Phoenix (nr 5 i ordningen), som också är den tjockaste. Av filmerna är min favorit Harry Potter and the Deathly Hallow part 2 (nr 8), och jag tror att Deathly Hallows är min favorit av böckerna också. Jag saknar dock Hogwarts, så det kan vara Half Blood Prince också.

Ett slutgiltigt svar kan jag inte ge förrän jag har läst om alla Harry Potter-böckerna, vilket jag tänkte göra inom en snar framtid. Jag får nog faktiskt återkomma då med vilken jag gillar bäst.
Den här gången kommer jag nog läsa böckerna på svenska, bara för att det är så himla nostalgiskt att läsa Harry Potter på svenska!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg