Shoppat

19:20

Bokrea på Ica Maxi! Jag gillar! Dock köpte jag bara en endaste bok, men den kunde jag absolut inte motstå.

En utav mina favoritförfattare som yngre var Celia Rees. De böcker jag läst av henne tidigare är Häxa, Blodssystrar, Pirater!, De Försvunna och Stormknuten. Nu hade de hennes Sovay, som är Rees' senaste bok, för endast 30:- (inbunden!) på Maxi. Jag slog till för nostalgins skull. Och för att jag aldrig har sett den innan. Det känns ju faktiskt som att jag måste ta mig i kragen och köpa alla hennes böcker. Galet bra är dom verkligen! Häxa och Blodssystrar har jag haft en gång i tiden, men nu vet jag inte var dom är. Den grymma leken och Häxa - Bortom tiden måste jag ju också läsa!

Om ni inte redan har upptäckt Celia Rees så tycker jag att ni ska göra det nu! Böckerna är skrivna för ungdomar, men passar utmärkt för lite äldre också.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg