Paus i 10 böcker

10:20

Jag kommer tyvärr bli tvungen att göra ett litet uppehåll i min lista, trots att det nu bara är 3 stycken böcker kvar! Anledningarna är 1. Jag fick ett recensionsexemplar utav Undersökningen, som enligt Modernista inte släpps förrän nästa fredag, men som redan finns att köpa på Adlibris. Jag skulle vilja hinna läsa klart den så snart som det bara går! 2. I skolan måste vi läsa en bok på engelska. Eftersom jag redan äger de tre sista böckerna på listan på svenska kändes det onödigt att köpa/låna någon utav dem på engelska. Därför klickade jag hem My life as a white trash zombie i tisdags, och den måste få slinka in emellan!

Listan fortsätter jag på så snart jag kan. Såhär ser den ut nu när jag sätter den på paus:

  1. KLAR Dansar Elias? Nej! - Katarina Kieri 
  2. En god människa - Nick Hornby
  3. Femtio seriemördare - Charlotte Greig 
  4. KLAR Gängkrig 145 - Jens Lapidus och Peter Bergting 
  5. KLAR Kort kjol - Christina Wahldén
  6. KLAR Kråkflickan - Jerker Eriksson & Håkan Axlander-Sundquist
  7. KLAR Jag är med bandet - Pamela Des Barres  
  8. KLAR Stolthet och fördom och zombier - Jane Austen och Seth Grahame-Smith 
  9. Systerskap - Katerina Janouch 
  10. KLAR Tretton skäl varför Jay Asher

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg