Vad jag pysslat med idag

15:10

Efter att jag imorse var på en läkarbesök och efter att ha ätit någon sorts frukostlunch-ciabatta på Café 60 begav jag mig till NK's ljusgård. Klockan 20 i 11 var jag där, och det hade redan bildats en liten kö. 2 timmar senare, vid 20 i 1 hade kön växt en bra bit ned för gatan, och syftet med väntan anlände. Patti Smith kom klivande ned för en trappa, och snart började kön röra sig framåt. Hon sa inte så mycket, utan bara "it looks really good with this" och pekar på Polarpris-märket som är tryckt på hennes nya böcker. Det är förstås den dyrast pocketbok jag någonsin köpt. 80 kronor fick jag betala. Men det var det värt; jag har fått Patti Smiths signatur i min bok, och varit henne närmare än jag någonsin varit.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg