Bokbloggsjerka 14 – 17 oktober

20:39

Veckans fråga: Vilken är den sämsta bok som du faktiskt har läst ut och varför var den så dålig? 
Gud, den här frågan var svååååår! Jag brukar sällan läsa ut böcker jag finner dåliga (livet är för kort för att läsa dåliga böcker). Tja, jag tog mig en snabb titt i mina betygskategorier. Inga utav de böcker som har fått en nolla har jag faktiskt läst ut. Så då fick övergå till de böcker som har fått en etta. Böcker som inte var uttalat dåliga, men helt klart ganska tråkiga. Värst av dem måste jag nog säga att Barfota Änglar var. Eller Kort kjol. Om seriealbum får räknas är det Spegelsken. Den var faktiskt riktigt tråkig.

Okej, varför? Tja, i fallet med Spegelsken så är det bristen på... händelse. Det händer ingenting. I Barfota Änglar och Kort kjol händer det en hel del, men ingen utav författarna får fram det på ett bra sätt. Kort kjol känns barnsligt skriven, medan Linnéa Willén, som skrivit Barfota Änglar, vill alldeles för mycket på för få sidor. Boken är rörig, och ofantligt tråkig.

Har du en bokblogg och tycker det här verkar roligt? Klicka då här! 

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Det känns så bra att jag knappt läst en enda bok som dyker upp i den här jerkan. Inte heller dina exempel har jag läst :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg