Bokcirkel

11:00

Igår skrev jag om Niceville. Den hade legat hemma hos mig ett tag, men jag fick en hemskt bra anledning till att läsa den nu. Känner ni till enbokcirkelföralla? Det har inte jag gjort speciellt länge heller (eftersom jag tidigare inte varit intresserad av att läsa bokbloggar, bara skriva en), men när jag stötte på sidan för ett tag sedan såg jag att de har något som heter Bok&bio. Så den 26 oktober ska jag på bio med ett gäng människor jag aldrig träffat eller pratat med någonsin tidigare och vi ska se just Niceville. Den som vill får följa med, så om någon tycker att det verkar roligt så tycker jag att den ska anmäla sig! Sen den 3 november är det dags för facebookcirkel!

Med andra ord: Två bra anledningar att läsa klart den innan den 26:e!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg