Dag 16 – Favoritkaraktär: kvinnlig

12:23

Jag måste nog säga att en kvinnlig favoritkaraktär var långt mycket svårare att dra till med än en manlig. En karaktär som jag är väldigt fest vid är Katja i Jävla John, men även fast jag inte för tillfället kan dra mig till minnes en karaktär jag gillar bättre (förutom Hermione i Harry Potter, men jag har ju redan sagt att jag inte ska dra upp Harry Potter igen här) så känns hon inte som en FAVORITkaraktär. Jag gillar också Pamela i Jag är med bandet, men hon är ju ingen karaktär, utan en riktigt person. Naoko i Norwegian Wood är också en karaktär jag gillar, men inte heller hon känns som en favoritkaraktär.

Åh, men efter en stunds tänkande dök ju det självklara valet upp i mitt huvud. Än har jag bara läst två kapitel i boken, men Alice naivitet och barnsliga logik får mig att mjukna på ett sätt som ingen annan karaktär får.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg