Undersökningen

11:59

Titel: Undersökningen
Förttare: Kristina Hultman
Antal sidor: 593
En natt i en taxi på väg hem från krogen inser Clara att hon är förälskad i Sofia. Bit för bit pusslas en ny identitet ihop, i nya sammanhang och bland nya sorters människor. Problemet är bara att Clara inte får den hon vill ha. I stället blir skånska Fredag lesbisk sedan barnsben, en riktig överlevare Claras ciceron i det hon kallar Undersökningen.

Nu ger jag upp. Jag har tragglat med den här boken länge, och jag kommer inte igenom den. Jag har läst halva boken, men har fortfarande inte kommit in i den, utan tycker fortfarande att den bara är rörig. Det känns inte som att det finns en berättelse, utan det är bara löst prat och lösa tankar. Författar svävar ut i saker som inte hör till.

Det enda plus jag kan ge är att språket är väldigt trevligt, men det här är ändå inte en bok som jag vill slösa min tid på.

 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg