Utmaningen

19:51

Som ni kanske minns utmanade jag mig själv att läsa böcker från 3 århundraden före 1900-talet.

Klicka på bilden för att läsa ursprungsinlägget
Nu är det ju så att jag redan läst två böcker - Alice i Underlandet (1800-tal) och Den unge Werthers lidanden (1700-tal). Igår fick jag hem två historiska verk, Don Quijote (1600-tal) och Den gudomliga komedin av Dante (1300-tal), och en av dem ska bli den tredje och sista boken i min utmaning.

Så, vilken vill ni helst läsa om? Självklart kommer jag ju läsa den andra också så småningom, men vilken tycker ni att jag ska börja med? Don Quijote är lite kortare och mer lättläst, men är det inte lite coolare att läsa Dante? Vad säger ni?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Den gudomliga komedin av Dante :) Är själv nyfiken på den :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg