2xPaket

16:33

Idag vaknade jag av att någon med dolt nummer ringde till mig. "Hej! Jag kommer från DHL och står utanför ditt hus för att leverera ett paket, men det verkar inte vara någon hemma". Jag for upp ur sängen och nästan halvskrek "JO! JO! JAG ÄR HEMMA!" Så slängde jag i alla hast på mig de första kläder jag såg och snubblade ner för trappen. Upp med dörren och "HEEEEEJ!". Efteråt insåg jag att håret stod på ända och klänningen satt helsnett. Förhoppningsvis kommer vi aldrig ses igen.

Paketet innehöll i alla fall 250 st visitkort, matchande min blogg. Heja!


Efter det gav jag mig ut för att plocka in posten och upptäckte en stor påse (och en avi, men har inte orkat ta på mig ordentliga kläder för att hämta det paketet än...). Påsen innehöll tre stycken paket från Akademibokhandeln, och ett papper som berättade om deras nya omslagspapper.

Jag måste säga att dessa omslagspapper är faktiskt fantastiskt fina. Jag älskar båda två! Insidan är dessutom röd, så himla snyggt. De tre paketen innehöll förstås tre stycken böcker också. Jag är Zlatan, Två gånger är en vana och Marko-Polos kärlekskaruseller.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg