Bokvecka 50

11:30

Det här var veckan då jag både lämnade in dator och telefon. Eftersom jag har en iPhone i vanliga fall (när den inte är inlämnad) så är jag ganska van att jag göra det jag ska göra på internet på den. Det vill säga, twittra, blogga, läsa bloggar, kolla forum och facebook. Nu när jag bara har en gammal skruttelefon känner jag mig helt handikappad. Tack och lov har jag kvar kontakter och kalender med iCloud, så jag kan se dem i datorn. Felet på telefonen är att hemknappen börjat glappa och mejlen är konstig (virus, sa butiksförsäljaren).

Nåja, något jag däremot förlorade (förhoppningsvis bara tillfälligt) var anteckningarna om hur många sidor jag läst i veckan. Jag minns hur många, men inte exakt vilken dag. Nåja, det är nog inte viktigt egentligen, förutom att jag helt maniskt håller koll.

Den här veckan anlände äntligen mina visitkort och en goodiebag från Akademibokhandeln!

Två böcker hann jag läsa ut (färre än förra veckan, men å andra sidan har jag faktiskt orkat mig igenom en vuxenbok. Ojojoj), Mannen som föll i glömska och Hungerspelen.

Boken (eller bokserien) jag kom ihåg var Molly Moon.

Lästa sidor:
Totalt: 1012
Genomsnitt per dag: 144

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. tihi jag tittar in på bloggen och inser att jag måste göra det lite oftare!!

    //Stora syster

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg