Bokvecka 51

19:58

Den här boken hann jag läsa ut en bok, och sen fick jag jullov. Lovet innebar att jag bestämde mig för att ge mig på den tjockaste bok jag någonsin läst. 1178 sidor Under kupolen. Stephen King alltså. Det är en rejäl tjockis, men ack så bra! Nåja, Djävulens märke var boken jag hann läsa ut.
Parallellt med Stephens Under kupolen läser jag mer Stephen (Eldfödd) och lite Marianne Fredriksson (Simon och ekarna). Totalt har jag väl läst en 400 sidor i de båda Stephen-böckerna, och har redan lärt mig älska hans sätt att berätta på. Mer om det tänkte jag posta imorgon. Han blir tillängnad ett helt eget inlägg istället.

Jag kom ihåg Tusen gånger starkare. För övrigt var det det tolfte inlägget i den kategorin. Med ett inlägg per vecka blir det med andra ord 12 veckor. Det känns som mindre, men tiden går fort när man har roligt!

Antal sidor:
Mån: 181
Tis: 2
Ons: 132
Tors: 103
Fre: 120
Lör: 64
Sön: 0

Totalt: 602
Medel per dag: 86

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Under kupolen läser jag också nu och har kommit lite drygt halvvägs :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg