Bokveckan 49

14:14

Under den här veckan har det varit ganska tomt med inlägg. Och tja, vid det här laget vet ni väl varför... Nåja, jag startade ju faktiskt igång en ny tävling! I tävlingen kan man vinna ett gott julte, och bok Svenska Kulter. Jag tycker att ni ska klicka er in där och vara med och tävla!

Jag såg också Dödsdansen på Stadsteatern, och hann läsa ut tre stycken böcker: Naomi & Elys kyssförbudslista, Hoppas och Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag (vars recension inte publiceras förrän imorgon!). 3 stycken ungdomsböcker. 2xGilla Böcker, och 1xRachel Cohn & David Levithan. Två faktorer som verkar ha blivit min specialitet. Jag måste nog utnämna Gilla Böcker till mitt nya favoritförlag. Kan man göra så? Säga att man har ett favoritförlag? För i så fall har jag nog det.

Antal lästa sidor:
Mån: 42 s
Tis: 321 s
Ons: 472 s
Tors: 12 s
Fre: 38 s
Lör: 10 s
Sön: 82 s


Totalt: 977 s
Genomsnitt per dag: 140 s

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg