Julklappstips som egentligen inte alls är bokrelaterade

12:24

Har sett att några stycken har kört några inlägg med julklappstips. Eftersom andra har bokrelaterade julklappstips tänker inte jag ha det, utan har bara tre helt random julklappstips som inte har någonting med böcker att göra. Det är helt enkelt 3 saker som jag ogärna hade klarat mig utan just nu (i ordning, där ett är minst viktig och 3 är mest viktig):

  1. Palett med 120 ögonskuggor, set 3, warm & dark.
    Här kan man köpa den på en svenska sida, men jag köpte min av denna säljare på ebay.
     
  2. Star Master, projektorlampa som ger en rymden i taket! Jag köpte min här!


  3. Tangle Teezer, världens bästa hårborste! Jag brukade ha jättemycket tovor förut, och när jag redde ut dom blev mitt hår ungefär lika stelt som svinto. Med Tangle Teezern blir håret inte lika stelt, och det blir mycket finare. Jag är supernöjd!
    Jag köpte min på Enklare liv (tror jag det heter?) i Skärholmen, ligger bredvid Kicks. Om du inte kan ta dig till Skärholmen så finns de att köpa här.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg