Som ni redan vet...

22:14

Är det för att min dator är pajko som jag inte kan uppdatera på samma sätt. Jag har nu lagt in tre stycken tidsinställda recensioner med vad jag läst klart sen datorn gick sönder, så det finns i alla fall något att läsa! Bokbloggsjerka tänkte jag också få upp efter att ha skrivit klart det här inlägget. Tyvärr vet jag inte riktigt när min dator kommer bli frisk igen, men försöker låna min lillasysters lite då och då.

Om ni får tråkigt ändå så Twittrar jag ibland.

Annars? Tja, i torsdags var jag och såg Dösdansen av Strindberg. På Stadsteatern alltså. Och ja, det var väl bra, men långsamt. Förra vintern såg jag Demoner av Lars Norén (fast inte på Stadsteatern), och det är ju i grunden samma berättelse, fast Demoner innehåller lite mer action. Så jag tycker nog att den var intressantare.

Ikväll har jag sett filmen Scott Pilgrim vs. The World, som var grym. För att dra handlingen lite snabbt: Scott spelar i ett band som försöker slå igenom. På en fest träffar han Ramona, tjejen som alla killar blir kära i. En annan tjej försöker verkligen avråda honom till att stöta på henne, men han vägrar lyssna. När de väl börjar dejta kommer hennes ex, ett och ett, för att göra slut på honom. De är De 7 exen, och de tänker inte låta honom få Ramona så enkelt. Cool tvspels-film. Så om man inte gillar tvspel finns nog risken att man endast finner denna film löjlig.

Nåja, nu är ni uppdaterade på läget i alla fall!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg