Tävla om Svenska kulter!

12:38

Igår avslutades Bländverk-tävlingen, och idag kommer det upp en ny. Så kan det vara i jultider! Den här gången är det en liten julklapp som jag bekostat själv, och den kommer gå till en av mina läsare.
För ett tag sedan köpte jag boken Svenska kulter, och nu när jag fick Samlade svenska kulter som nyligen släpptes så har jag kvar den här, som är en del av Samlade svenska kulter (man skulle kunna säga att det är ett litet smakprov!). Jag har inte hunnit läsa boken själv än (den är alltså helt ny), så jag tyvärr inte uttala mig huruvida den är bra eller inte.
Något annat man får ett smakprov av är ett te som heter Adventssaga. Man skulle nog kunna säga att det är mer än bara ett smakprov faktiskt. Såhär står det om det "Rooibos med smak av saffran och apelsin. Dekorerat med apelsinskal och rosépeppar".

Vinsten är alltså boken Svenska kulter av Anders Fager i pocket och en påse av teet Adventssaga.

För att göra det lite krångligare än förra gången så ska ni få en liten uppgift.
Boken börjar med ett citat ur en Patti Smith-låt (Ain't it strange). Vad heter hennes ganska nyligen släppta självbiografi?

Den här gången vill jag ha svaret på mejl. Ni skickar mejlet till tavling@saganomsagorna.se, och i ämnesraden skriver ni "Tävling Svenska Kulter". Det ska finnas hos mig senast den 14:e december klockan 23:59 så att jag hinner med att posta det innan den 16:e, som är sista dagen för att paketet garanterat ska komma fram innan julafton.

Utlottningen sker mellan de personer som har svarat rätt. Precis som i förra tävlingen kan du skriva om tävlingen på din blogg eller twitter och få EN extra lottplats i dragningen, men om du inte svarat rätt på frågan blir det tyvärr ingen plats

Okej, då kör vi!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg