Tematrio - Jullovsläsning

13:10

Ja, det här temat var jobbigt. Tre tegelstenar som jag har eller vill läsa är temat hos Lyrans Noblesser den här veckan. Jag väljer att skriva om tre som står i min bokylla, två är mina egna, och den tredje tillhör biblioteket.
  1. Under kupolen - Stephen King
    Den här ska jag nog försöka mig på under jullovet. Jag har faktiskt inte läst så mycket av Stephen King (Raseri är den enda bok jag läst av honom tidigare), men jag håller på att läsa Eldfödd just nu. Om jag gillar Eldfödd ska jag ge mig på den här.
  2. Alla själars natt - Deborah Harkness
    Verkar jättebra, men är jättetjock. Det är det enda som hindrar mig, allvarligt talat.
  3. Decamerone - Giovanni Boccaccio
    Behöver avsluta min utmaning, och den här boken skulle kunna vara det avslutet. Jag är jättesugen på att läsa den - men det är samma som med Alla själars natt, det enda som hindrar mig är tjockleken. Och kanske att den är skriven på 1300-talet.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg