Utmaning: Rensa bokhyllan

12:09

Jag har, precis som alla andra bokälskare sjukt många böcker. Tyvärr är majoriteten av dessa olästa, så därför har jag gjort en lista med 10 böcker som SKA bort från hyllan med olästa böcker (ja, jag har en speciella hylla för olästa böcker. Mycket enklare att hålla koll på hur många olästa böcker jag har, vilka jag har läst och vilka jag inte har läst).Böckerna på listan är sådana som kommit dit för mer än ett halvår sedan. Alltså inga nya böcker, dessa läser jag nog ändå. Annars får de vara med på Rensa hyllan-utmaningen 2013!

Vad jag mer tänkte mig är att jag inte får låna några böcker på biblioteket innan jag klarat av hela listan. Det kan bli knepigt (därför vill jag inte sträcka mig så långt som till att inte köpa några böcker), men jag ska nog klara av det.

  1. The Dirt - Mötley Crue
  2. Jurtjyrkogården - Stephen King
  3. Pretty Vacant - Phil Strongman
  4. Den hemliga trädgården - Frances Hodgson Burnet
  5. Fallen - Joyce Carol Oates
  6. En god människa - Nick Hornby
  7. Självbiografin - Johnny Cash
  8. Det här är inte en bok - Linda Skugge
  9. Sagan om ringen - JRR Tolkien
  10. Utrensning - Sofi Oksanen
Den enda jag egentligen bävar inför är Sagan om ringen. Men nu ska jag fasen läsa den. Nu ska det bli gjort. Om jag under läsningen tycker att den är dålig eller tråkig eller vad som helst så får jag lägga bort den. Men då har jag i alla fall gjort ett ordentligt vuxet försök (senaste gången jag försökte var jag 12. Kanske inte en bok som är den bästa att läsa när man är tolv. Finns säker de som grejar det, men jag var inte en av dem).

Det här blir nog min sista utmaning inför 2012. Hittills har jag postat Boktolvan och ett löfte om kommande 3x-utmaningar. Det får räcka, hur mycket som helst ska jag inte utmana mig själv!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg