Idag är ingen vanlig dag

12:45

För idag är det min födelsedag, hurra, hurra, hurra!

19 år gammal. Nästa år är jag inte tonåring längre. Fastän jag vet att åldern säger en annan sak tänker jag att andra som är födda 93 (alltså mitt födelseår) är barn. Särskilt de födda 94. Ändå känner jag mig inte som ett barn. Nåja.

Vet att jag kommer få en box med alla Harry Potter-filmer av min mamma (hon spoilade det redan innan jul) och har fått lite bokpengar av en vän. Jag <3 bokrelaterade presenter.

Tänkte faktisk köpa en födelsedagspresent till mig själv också, men vi får se vad det blir för något! Har sneglat på superfina bokstöd med hundar med monokel på Chilli som jag funderar lite på... Vi får väl se!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Grattis till dig! Vad kul att ramla in på en bokblogg och upptäcka att ägaren fyller år samma dag som mig :D

    SvaraRadera
  2. Tack själv! :) Vad blev det för böcker? :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg