Min dator är tillbaka!

18:20

Nu kommer det bli lite lättare för mig att blogga igen, eftersom jag fått tillbaka min dator. De har bytt till ett nytt moderkort, och allting som var mitt är kvar på dator! Så nu är jag superglad. (Det första jag gjorde var att ta bort tomteluvan och snön på headern...)

Förresten så har ju guldbaggenomineringarna presenterats nu! Simon och ekarna har fått hela 13 nomineringar (alltså i alla kategorier som är möjliga förutom manliga huvudroll och manuskript(de som alltså inte är möjliga är Bästa kortfilm, Bästa dokumentär och Bästa utländska film)!). Det gör mig ännu mer spänd på att se den på fredag. Pepp!

Apflickorna såg jag i höstas och tyckte den var JÄTTEDÅLIG. Älskad av kritikerna, men den gick verkligen inte hem hos mig.  Den har blivit nominerad till Bästa manuskript, Bästa film, Bästa regi och Bästa ljud. Den här Bästa ljud är jag mest förvånad över, för jag tyckte ljudläggningen var dålig... Ljud som verkligen inte låter som de ska osv. Nåja, jag har ju inte sett någon annan film som är nominerad, så jag vet ju inte vad som finns att jämföra med. Men jag kan ju knappast tänkta mig att alla skulle vara såhär dåliga...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg