Nytt i bokhyllan

15:13

Januaris och årets första vecka utökade jag min bokhylla med två stycken böcker. Äntligen anlände Hungerelden, fortsättningen på Kråkflickan som jag läst i höstas. I min farfars bokhylla hittade jag även Edgar Allan Poes samlade noveller volym 1. Vaddå? Den har du ju redan? Tja, men jag hade den i storpocket, och den här var inbunden. Och Volym 2 hade jag också som inbunden. Eftersom jag är lagom nördig gillar jag att ha böcker i samma serie i likadant format. Det betyder alltså att jag har två Edgar Allan Poes samlade noveller volym 1. Den i storpocket funderar jag lite på vad jag ska göra med. Jag funderar på om jag ska ta den med mig till inspirationsträffen för bokmässans bloggambassadörer i februari eller om jag ska ge bort den. Vi får se helt enkelt.


Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg