Önskelistan

12:35

Nu var det lite mer än en månad sedan jag publicerade min senaste önskelista. Eftersom jag faktiskt fyller år på torsdag tycker jag att det är okej att publicera en till. Sen efter torsdag får det vara slut på önskelistandet.

Några böcker finns inte längre kvar på listan. Dash & Lilys utmaningsbok köpte jag så fort den släpptes på Adlibris. Juliet Naked köpte jag precis innan. Hungerelden dök upp i min brevlåda i förra veckan. I min allra första önskelista som jag publicerade för jättelänge sedan fanns Snabba Cash med. Den fick jag i mitt julbokbytespaket!

Sen senast har det alltså försvunnit fyra böcker. Det har även tillkommit fyra. Nämligen dessa:

 1. House of Special Purpose - John Boyne
  Jag håller på att lyssna på Pojken i randig pyjamas just nu (jag vet att det går långsamt, men den enda cd-spelare jag har är min dator, tyvärr), och gillar den verkligen. Den här har så fantastiskt omslag att jag blir sugen på den med!
 2. Engelska uttryck och vad vi säger på svenska - Mia Carlstedt & Kerstin Johanson
  Jag älskar ord och uttryck. Både på svenska och engelska. Såklart, jag är tjejen som bett att få ärva Svenska Akademiens Ordlista när min farfar inte kan läsa den längre och vars bästa vän är SAOL-appen och Urban Dictionary.
 3. Coraline - Neil Gaiman & Dav McKean
  Filmen är fantastisk, och boken måste vara ännu mer fantastisk?
 4. We have always lived in the castle - Shirley Jackson & Jonathan Lethem
  Till den här har jag inte ens någon bra motivering. Det var bara någonting med den som jag fastnade för.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 1. Fick "Engelska uttryck och vad vi säger på svenska" i julklapp. Tycker att den var kul och det finns massor med uttryck som är helknasiga :P
  Bra önskelista-val :)

  SvaraRadera
 2. Jag vill också ha House of Special Purpose! Och jag har inte ens läst en enda bok av honom eller sett filmen Pojken i randig pyjamas! Men Coraline har jag läst och den är mycket bra! We have always lived in the castle har jag och har börjat läsa och den är fruktansvärt fin i denna utgåva, jag har kommit kanske 50/70 sidor och det är bra men en annan bok kom ivägen. Bra önskelista, hoppas du får dem alla!

  SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg