Seg läsning

13:54

Just nu läser jag två stycken böcker som jag inte är överdrivet förtjust i. Processen av Kafka och Vår man i Shanghai av Åsa Lantz. Processen tycker jag tyvärr är fruktansvärt tråkig. Det får vara en klassiker hur mycket den vill, jag vet ändå, ärligt talat, inte om jag kommer orka mig igenom den. Jag vill å ena sidan väldigt gärna kunna säga att jag har läst den. Å andra sidan är livet alldeles för kort för att läsa böcker man inte gillar. Efter Processen ligger Cirkeln och väntar, då jag ska på bokcirkel och diskutera den. Cirkeln känns just nu mycket mer lockande.

Vad gäller Vår man i Shanghai så kommer jag bara inte in i boken. Jag vet inte riktigt vad som är problemet. En sak är i alla fall säker: Det är inge vidare kul att läsa när man måste tampas med böckerna.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg