Statistik

12:50

Inspirerad av Enligt O gjorde jag slag i saken som jag funderat över när jag gjorde årsavslut för 2010 och 2009 också. Statistik. Med diagram. Då kan jag tydligt se hur jag har läst. Så här kommer det: en hel hög med statistik!

Först ut är genrer. Romaner innebär i det här fallet all skönlitteratur som inte passar in i någon annan kategori. I memoarer och biografier har jag även inkluderat samlingen Stå aldrig still, som ändå på något sätt måste ses som biografisk.


Om könen har jag inte så mycket att säga. Tydligen läser jag ändå någorlunda jämställd. Det gillas!

 I den här kategorin har jag räknat författare för författare. Det var lättast så, eftersom jag läst böcker skrivna av författarduos från två olika länder.
Såhär i efterhand blir jag förvånad över mitt läsande. Läste jag såhär lite i början av året? Under tre hela månader läste jag inte en enda bok. Under augusti läste jag om alla Harry Potter-böckerna, så ni kan ju tänka in en fin sjua där!

Nåja, det här året ska jag läsa mer!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg