Hej alla gamla (och förhoppningsvis nya) bloggläsare!

23:07

Efter att ha bloggat på Sagan om Sagorna (mest för min egen skull) i tre år tar jag nu ett steg framåt. Trots min rädsla för förändringar är jag väldigt glad och förväntansfull inför detta bloggbyte. Ni som känner till mig sen tidigare vet att jag skriver om böcker, tankar om läsning, mitt eget läsande och lite runtikring det. Ni som inte vet... tja, ni vet det nu, eftersom jag just skrev det. Eftersom jag inte är intresserad av att blogga på två bloggar samtidigt, kommer allt mitt bloggande flyttas hit.

För er som inte känner mig tänker jag köra fem snabba också!
Boksläpp jag ser mest fram emot i vår: Eld av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren (del två i Engelsfors-trilogin)

Bästa boken jag läst i år: Revolt av Suzanne Collins (tredje delen av Hungerspelen. Den hade mig fast hela vägen!)

En bok jag trodde att jag skulle gilla, men inte gillade: Norwegian Wood av Haruki Murakami. Älskade Kafka på stranden, men Norwegian Wood fungerade helt enkelt inte riktigt för mig.

Så läser jag helst: På tåg, med musik i lurarna (alternativt helt knäpptyst, men när är det någonsin knäpptyst på ett tåg?). Och givetvis ska det vara pappersböcker. E-böcker är inte min grej.

Den tjockaste bok jag läst: Stephen Kings senaste bok, Under Kupolen, vinner med sina 1178 sidor.
Jag vill även varna alla nya läsare att denna blogg kan innehålla spår av Harry Potter. Jag bara varnar er i förväg.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg