Mina bokrea-tips!

16:11

Bokrean. Jag ser alltid fram emot den, varje år, men när det väl är dags tycker jag mest att det är jobbigt att bläddra runt bland alla dessa böcker som inte intresserar mig för fem öre. De böcker man vill ha är inte sådär fantastiskt billiga, utan bara något billigare. Dock har jag ändå lyckas plocka ner 11 böcker i min kundkorg och förhandsbeställt. 
 
Från Bokus blev det:
Hungerspelen, alla tre delarna i en. Har pocketarna, men omslagen är så himla fula. Dessutom håller de inte för lika många omläsningar som en inbunden bok.
Phonephucker har jag sett dyka upp på flera ställen, och när den ändå bara kostade 19:- fick den åka med.
The Owl Killers har så himla fantastiskt omslag, så för 19:- fick även den följa med (se bilden!).
 
Adlibris-beställningen blev något större:
Äventyrsklassikerboxen! Äntligen! Inser ni min lycka? Jag har dreglat över dessa boxar läääääänge nu, och när de kostar 179:- på rean är det obligatoriskt att köpa minst en. Egentligen ville jag helst ha den med uppväxtklassiker, men jag kände att när jag redan äger Den hemliga trädgården, Alice i Underlandet och Agnes Cecilia i annat format så kändes det lite onödigt. (Den innehåller alltså fem stycken böcker: De tre musketörerna, Skattkammarön, Robin Hood, Jorden runt på 80 dagar och Robinson Crusoe)
De Imperfekta har jag också suktat efter länge. Den har det ju pratats en hel del om, dessutom.
Det förtrollade urverket har jag något vagt minne av från när jag var yngre. Minns den inte ordentligt - men halllå, en prins med ett urverk till hjärta?! Min fascination för halvmaskiner och cyborgs kunde inte motstå det.
Ormar och piercing har jag aldrig hört talas om tidigare, men jag tror absolut att den skulle kunna passa mig.
 
Självklart vill jag tipsa om några som jag inte köpte också:
Här ligger jag och blöder, ca 45:-
Klanerna i Palos Verdes, ca 20:-
Niceville, 55-65:-
Stolthet och fördom och zombier, 45:-
Cirkeln, 59-69:-

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg