Mina bokrea-tips!

16:11

Bokrean. Jag ser alltid fram emot den, varje år, men när det väl är dags tycker jag mest att det är jobbigt att bläddra runt bland alla dessa böcker som inte intresserar mig för fem öre. De böcker man vill ha är inte sådär fantastiskt billiga, utan bara något billigare. Dock har jag ändå lyckas plocka ner 11 böcker i min kundkorg och förhandsbeställt. 
 
Från Bokus blev det:
Hungerspelen, alla tre delarna i en. Har pocketarna, men omslagen är så himla fula. Dessutom håller de inte för lika många omläsningar som en inbunden bok.
Phonephucker har jag sett dyka upp på flera ställen, och när den ändå bara kostade 19:- fick den åka med.
The Owl Killers har så himla fantastiskt omslag, så för 19:- fick även den följa med (se bilden!).
 
Adlibris-beställningen blev något större:
Äventyrsklassikerboxen! Äntligen! Inser ni min lycka? Jag har dreglat över dessa boxar läääääänge nu, och när de kostar 179:- på rean är det obligatoriskt att köpa minst en. Egentligen ville jag helst ha den med uppväxtklassiker, men jag kände att när jag redan äger Den hemliga trädgården, Alice i Underlandet och Agnes Cecilia i annat format så kändes det lite onödigt. (Den innehåller alltså fem stycken böcker: De tre musketörerna, Skattkammarön, Robin Hood, Jorden runt på 80 dagar och Robinson Crusoe)
De Imperfekta har jag också suktat efter länge. Den har det ju pratats en hel del om, dessutom.
Det förtrollade urverket har jag något vagt minne av från när jag var yngre. Minns den inte ordentligt - men halllå, en prins med ett urverk till hjärta?! Min fascination för halvmaskiner och cyborgs kunde inte motstå det.
Ormar och piercing har jag aldrig hört talas om tidigare, men jag tror absolut att den skulle kunna passa mig.
 
Självklart vill jag tipsa om några som jag inte köpte också:
Här ligger jag och blöder, ca 45:-
Klanerna i Palos Verdes, ca 20:-
Niceville, 55-65:-
Stolthet och fördom och zombier, 45:-
Cirkeln, 59-69:-

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg