Nu flyttar jag! Hejdå!

19:35

Eller nä, inget hejdå. För ni får följa med! Jag har hintat lite på Twitter om att jag har grejer på gång. Denna grej är nu klar, och ni är väldigt välkomna att delta.

Jag blev för ett tag sen kontaktad om ett erbjudande att få en profil på LitteraturMagazinet, en ny startad e-tidning som skriver om litteratur (no way!). Jag tänkte att det var dags att ta ett steg till och tackade ja.

Så idag flyttar jag. Från och med nu kommer allt mitt bloggande ske här. Om ni skulle glömma bort den nya adressen så behöver ni inte vara oroliga - saganomsagorna.se kommer styras om så att man kommer direkt till den nya sidan.

Ni som följer saganomsagorna.se på bloglovin behöver därmed inte göra någonting, utan bara hänga på. Som sagt (och som ni märker) är den inte omställd än, så det kanske tar ett litet tag innan det fungerar, men snart ska det göra det.
Däremot ni 2 fina följare som följer saganomsagorna.blogspot.com på bloglovin: Ni behöver ändra om! Byt till saganomsagorna.se istället, så blir det rätt även efter flytten.

Sådärja, det var nog allt ni behöver veta tills vidare. Då kör vi. Right?

Vi ses på http://www.litteraturmagazinet.se/anna-lagerqvist

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg