Så himla taggad inför bokmässa!

21:37

I helgen har jag varit en sväng till Göteborg för att träffa en massa bloggambassadörer.

Klockan fem gick jag upp igår morse för att ta bussen som fick klockan sex. Mitt tåg gick inte förrän 8 från Stockholms central, men man kan aldrig lita på lokaltrafiken här.

Tågresan ner var mysig. Jag satt i en tyst avdelning = mycket lästid utan att störas av skrikande barn eller kacklande ungdomar. Hann läsa en hel bok, och den kommer det recension på senare i veckan.

Väl i Göteborg hann jag träffa en vän innan det var dags att checka in på det fantastiska hotellrummet (jag som knappt bott på hotell förut!) på Gothia.

Äsch, jag ska inte berätta allt för detaljerat vad vi gjorde, men det har varit fruktansvärt trevligt. Alla är så sjukt trevliga. Jag är verkligen imponerad över att de fått ihop en så trevlig grupp! Jag ville inte riktigt åka hem idag, men det var jag ju tvungen till, tyvärr.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Jag ville inte heller åka hem!
    Var verkligen ett härligt gäng!
    Ska bli så kul att träffa er alla igen i september!

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg