Syskonen Beaudelaires olycksaliga liv del 7: Den bedrövliga byn är min

14:04

Ni vet när man letar efter något man tror är omöjligt att hitta, och egentligen har förlorat allt hopp? Sen kommer man på ett ställe som man inte letat på, som egentligen var det mest uppenbara. I mitt fall var det stället Akademibokhandeln.

Jag borde ha sett tecknen hela tiden. Jag började samla på böckerna för att jag hittade de tre sista på rea där. Efter det har jag jagat resten. Vissa lätta att lokalisera, vissa svårare. Men alla gick att få tag på, ny eller begagnad.

En var dock svårare än de andra. Bok nummer 7, Den bedrövliga byn.

Tecken nummer 2 var att jag fick ett presentkort på Akademibokhandeln i julklapp. Ni behöver inte ens (som jag) tro på ödet eller synkronisitet för att inse att jag åtminstone borde ha TÄNKT på Akademibokhandeln. I efterhand är det nästan pinsamt att jag inte gjort det.

Nåja, nu är samlingen komplett. Nu kan jag känna mig lugn.

Ni som fortfarande söker: Akademibokhandeln i Haninge har några ex kvar fortfarande.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. hej. gissar på att detta inlägg 📬 är x antal år gammalt..? söker desperat 7an nu. den lär inte finnas kvar idag va? du har inte råkat tröttna på den o kan tänkas sälja? /peter

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg