Tematrio: Bokbloggar

16:45

Den här veckan har Lyran temat bokbloggare. Jag är fortfarande inte så himla bra på det här med bokbloggar, så kända/mindre kända, det struntar jag i. Jag tar tre jag gillar helt enkelt!
 1. Tidigare har jag (pinsamt nog) inte kollat in de andra utav bokmässans bloggambassadörers bloggar speciellt väl. Jag på min höjd bläddrat igenom dem lite snabbt och sen fastnat för vissa, och inte fastnat för andra. Nu efter inspirationsträffen har jag tagit mig lite mer tid att titta igenom några bloggar i alla fall. En utav de jag gillar bäst är Sofies bokblogg. Sofie och jag är de enda i gruppen om 20 som är under 20 år, och det känns skönt att det är någon mer än jag som är det i alla fall!
 2. Schitzo-Cookie har en väldigt trevlig bokblogg. Jag gillar verkligen när hon videobloggar, för hon verkar så himla gullig och trevlig.
 3. Sigrid skriver bloggen Granspiror och Silvervioler och verkar också som en himla trevlig tjej. Som person verkar hon ha många kvalitéer som jag uppskattar, och även som bokbloggare är hon väldigt uppskattad hos mig.

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Miriam (Schitzo-Cookie) är väldigt gullig och trevlig =) Hon, jag och Spetsig.se har tidigare träffats på bokbloggarträffar i Lund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om det är någon bokbloggare jag verkligen känner att jag vill träffa så är det hon :)

   Radera
  2. +1. :-)

   Anna: Schitzo-Cookie kommer ursprungligen från Stockholm så ni får sammanstråla någon gång när hon är där uppe.

   Radera
  3. Åh, då får jag väl försöka låna henne när hon är här!

   Radera
 2. Nämen va är det här! =) Va glad jag blir!

  De här gjorde min dag!

  och jag träffas gärna i Stockholm =) Åker dit nästa gång 16 feb för Swedish Game Awards konferens över helgen ^^ Skulle vara skitkul att försöka fixa någon bokbloggsträff typ den 17 på fredagen. Ska vi försöka ordna det kanske? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhnej! Det var ju tråkigt att du skulle pricka in den enda helgdagen på flera veckor framöver som jag INTE kan... Just den dagen ska jag tyvärr på Dramaten och sen John Ajvide Lindqvists pjäs :/

   Radera
  2. Haha typsikt! Men en Ajvide pjäs låter ju toppenkul =)

   Radera
 3. Åh, vad roligt! :D Tack så jättemycket! Håller med dig om att det är kul att ha någon mer i samma ålder med i gänget :)
  Måste också säga att jag gillar din blogg också! Färgerna och mönstret i bakgrunden gör den inbjudande!

  "bokmässans bloggambassadörers bloggar" var förövrigt en rolig kombination av ord ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt att du tycker det! Åh, ja, den blev fin :D

   Radera

Instagram

Populära inlägg