Sammanfattning Maj

21:17

Jahapp, så var även maj slut. Maj har varit den kortaste månaden hittills i år. Åtminstone känns det så. Kanske för att jag haft ca 1000 saker att göra inför studenten. Läsning har inte blivit prioriterat, och eftersom det sammanföll med en mindre lässvacka så har det inte alls blivit mycket läsning för min del (OBS! Det är alltså jämfört med tidigare månader detta år! Jämfört med samma tid förra året är det ofantligt mycket). Den bok som jag har spenderat mest tid med är nog ändå körkortsboken, eftersom jag ska köra upp/skriva teoriprov snart.

Om jag har läst lite så har jag recenserat mindre. Skojar inte. Blogg och recensioner har legat i princip längst ner på min prioriteringslista. Typ under vila. Nåja, i helgen ska jag vila, på måndag kommer jag ta upp mitt bloggande igen!

Tja, jag HAR faktiskt hunnit med några böcker.

  1. Juni - Julia Thorell
  2. Den sorgsna sjön (Syskonen Beaudelairs olycksaliga liv del 3) - Lemony Snicket
  3. Patient 67 - Dennis Lehane
  4. Barnflickan - Hanna von Corswant
  5. De vassa tändernas skog - Carrie Ryan
  6. Smittad - Johanna Strömqvist
  7. Jag vill bara att du gillar mig - Ingrid Olsson
  8. Delirium - Lauren Oliver
  9. Det är så logiskt alla fattar utom du - Lisa Bjärbo
  10. Berg har inga rötter - Manne Fagerlind
Som ni ser, endast en bok har fått recension. Tja, så kan det bli när man nästa drunknar i skolarbete. Tänkte göra ett litet uppsamlingsinlägg med kortrecensioner av böcker som jag läst tidigare månader. Kanske pröva mig på Twitterrecensioner också till och med (alltså recensioner på 140 tecken)? Blir nog knepigt, men kan gå!

Angående maj månads utmaning så har jag läst de två böcker som jag planerat, woho!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg