Kort uppdatering

22:20

Herregud, jag fascineras så av hur tiden går. Nyss blev det nytt år (typ igår!) och nu är det redan snart slut på januari! Jag började i förra veckan läsa mitt huvudämne - litteraturvetenskap.

Blir alldeles till mig av diskussionerna (idag handlade det om I väntan på Godot - så himla fantastiskt och underbart tramsig), allt bokprat och litteraturlistan - LITTERATURLISTAN!

Dock är det mycket att läsa och jag vet inte när jag ska hinna läsa annat. Har ändå hunnit läsa en del bra böcker i år. Jag har äntligen tagit mig igenom Philip Pullmans Den mörka materian som jag började läsa på högstadiet och sen glömde av. Ni som följer mig på instagram (svartlava heter jag där förresten, om någon skulle vilja följa! Jag fotar läspepp, mina hårfärgsbyten och världens mest bedårande kattunge - Katniss) vet också att jag pratat mig varm om Annakarin Thorburns debut Jag biter i apelsiner. Jag har till och med redan vågat mig på att säga att den absolut kommer vara med på min topplista i slutet av året. Om ni bara ska läsa en enda bok i januari (som nästan är slut...), läs den.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg