Årets boktipsare och lite annat

16:13

Jag tror att jag slagit mitt rekord i böcker jag fått på en dag. 11 stycken blev det nämligen igår. Istället för att tänka "yäy" kan jag inte låta bli att tänka "nej". Jag har redan så himla många olästa böcker i min bokhylla. Nåja, det var mest böcker jag var intresserad av i alla fall.

På förmiddagen vaknade jag upp och fann två stycken bokpaket i min brevlåda.
Det två böckerna som dök upp var två recex: HP Lovecrafts Skräcknoveller från Vertigo och debutanten Lina Arvidssons Det borde finnas regler från Gilla Böcker.

Efter det trotsade jag min förkylning och gav mig iväg in till stan för att titta på prisutdelningsceremonin för Årets boktipsare. Jag hejade på Tonårsboken, men vinnaren blev Kerstin Rydén! Kerstin har alltså gjort upp ett helt bibliotek på sin arbetsplats. Biblioteket innehåller 1200 böcker, och till alla finns det en liten skriven kommentar. Nu har de till och med ett elektroniskt låningssystem. Grattis Kerstin!
Efter det fick vi en goodiebag med 6 böcker i. Det var lite olika böcker i påsarna, men jag fick bland annat Varma kroppar (Isaac Marion), Mina vackra ögon (Nina Hemmingsson) och Tyst i klassen (Björn Ranelid).

På vägen hem hämtade jag upp mitt första bokreapaket från Bokus. Med andra ord tre böcker till. Med andra ord: jag var tvungen att möblera om i min bokhylla för att få plats. Igen

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Lyckats läsa några noveller ännu? Min bok väntar fint i hyllan på mig, men känner att det är dags! Cthulhu kallar.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ärligt talat har jag fortfarande inte kommit igång att läsa Lovecraft. Skämmigt, när den står i bokhyllan och allt!

      Radera

Instagram

Populära inlägg