Sökningar som hittat till min blogg

13:28

Jag roade mig med att kolla lite statistik från tiden jag varit borta från bloggen. Främst då vad olika besökare sökt på för att komma hit. Det vanligaste är något som har med Harry Potter att göra eller Simon och ekarna, men några lite ovanligare saker dyker det upp också. Till exempel dessa:

Har jag någonsin skrivit om Hannah Montana på den här bloggen? Eller kort hår? Tveksamt alltså. Och den under... jag vet inte ens vad jag ska kommentera på den.

Blev även lite konfunderad över att sökningar på "Naomi Shimada" kommit hit. Jag älskar Naomi Shimada, hon är tveklöst min favorit bland plus size-modeller (se här). En gång har jag nämnt henne och det var när jag recenserade Naomi & Ely's kyssförbudslista. Dock bläddrade jag fram till sidan 15 när jag själv googlade på Naomi Shimada, men hittade ingenting. Vem bläddrar ens så långt?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg